Als eerste op de hoogte van een huis

Als eerste op de hoogte van een huis

Als je een huis gaat verkopen of kopen, wil je natuurlijk als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes. Wat staat er vrij en wat er is net vrij gekomen? Zijn er bieders voor mijn huis of niet? Zulke vragen kom je alleen te weten bij een makelaar die je vertrouwt.

Aankoop

Een huis kopen is niet makkelijk, zeker niet in een crisistijd. Maar om je te helpen zijn er makelaars die je van A tot Z in het proces helpen. Zo heb ik mijn huis gekocht bij een makelaar in Enschede, die erg veel ervaring en verstand in het vak heeft. Een erg gouden tip wat hij me gaf was: ” Pin je niet te snel vast aan een buurt en kijk eerst zo breed mogelijk. Proef de sfeer van een buurt en stel jezelf voor hoe het wonen er voelt.”.

Een tip die ik echt goed vind en aan veel mensen wil meegeven, uiteindelijk is je gevoel het belangrijkst in het beslissen.

Verkoop

Verkopen van je huis, moeilijk om er de juiste vraagprijs voor te krijgen. Behalve als je een goede makelaar hebt. Het bedrijf waar ik mijn huis gekocht heeft, heeft ook een makelaar in Almere zitten. Ook zij hebben een gouden tip die ik zou willen meegeven voor iedereen: ”Wij bieden jou een complete checklist aan voor een bezichtiging van jouw woning. Hier kun je stap voor stap alles afvinken, zodat jouw huis perfect voorbereid is op de potentiĆ«le koper.”.

Jouw eigen verhaal en situatie hebben een eigen aanpak nodig en dat is ook hetgeen wat dat bedrijf doet. Samen een gesprek aangaan met de makelaar over het hele proces, vanaf het begin tot het eind. Zodat jij, maar ook de rest, helemaal tevreden is met de prijs en hoe het afgehandeld is.

Reacties zijn gesloten.