Je huis verkopen Delft, zonder makelaarskosten

Je huis verkopen Delft, zonder makelaarskosten

Als je besluit om je huis te verkopen zonder makelaarskosten dan zijn daar enkele mogelijkheden voor. Je kan bijvoorbeeld kiezen om je huis verkopen Delft via een vastgoedmakelaar die panden opkoopt voor hun klantenportfolio of je kiest ervoor om zelf je woning te verkopen zonder tussenpartij. Zelf je huis verkopen Delft is mogelijk, maar kost veel tijd en energie. Ook aanvullende kennis zal wel eens niet aanwezig zijn waardoor het moeilijk is om goed te beseffen waar je allemaal van op de hoogte moet zijn. Je zal onder andere zelf moeten adverteren, de onderhandelingen voeren en in sommige gevallen een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het verkopen van je huis aan een vastgoedmakelaar met een klantenportfolio heeft meerdere voordelen.

 

De voordelen huis verkopen Delft aan een vastgoedmakelaar

Een vastgoedmakelaar kan direct een goed bod doen voor je huis tegen de best mogelijke voorwaarden. De rest wordt vervolgens door de vastgoedmakelaar geregeld. Het voorstel wat je aan deze makelaar doet om je huis verkopen Delft is geheel vrijblijvend. Je kosten zullen niet meer oplopen en het gehele verkooptraject wordt je uit handen genomen. Dit scheelt veel stress, tijd en energie. Het is mogelijk aan een vastgoedmakelaar een pand te verkopen of meerdere panden. Er wordt door het klantenportfolio van vastgoedmakelaars namelijk ook geïnvesteerd in beleggingspanden. Door de jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en deskundige adviseurs kan een vastgoedmakelaar je goed bijstaan bij het verkopen van een beleggingspand. Dit verloopt dan ook probleemloos, snel en tegen de juiste prijs.

 

Welk soort vastgoed verkopen als beleggingspand?

Je kan verschillende soorten vastgoed verkopen via een vastgoedmakelaar. Het maakt niet uit wat voor soort vastgoed het is, of je nu een woning hebt, een vastgoedportefeuille, een hotel, een bedrijfsruimte of een studentenhuis; in principe is alles mogelijk om te verkopen. Een vastgoedmakelaar beschikt namelijk over een groot netwerk van investeerders in vastgoed die een mogelijke interesse in je pand of woning kunnen hebben. Ieder beleggingspand dat aangeboden wordt voor de verkoop wordt via stille verkoop verkocht. Op het moment dat een van de investeerders interesse heeft dan wordt er een marktconforme prijs overeengekomen. Dit alles gaat in goed overleg met jou en het uitvoerende proces wordt je geheel uit handen genomen. Het fijne is dat je zelf dus niks hoeft te regelen en ook je huis verkopen Delft wordt allemaal voor je gedaan.

 

Een huis verkopen in Delft voor het hoogste bod

Het grote voordeel van een vastgoedmakelaar is dat je je huis kan verkopen zonder makelaarskosten. Normaal als je je woning verkoopt dan lopen de makelaarskosten vaak nogal hoog op. Je wil natuurlijk liever geen duizenden euro’s aan een makelaar betalen, je gebruikt dit geld immers liever voor je nieuwe huis. Door te kiezen voor een vastgoedmakelaar krijg je direct het hoogste bod op je huis en krijg je ook geen hoge oplopende bedragen doordat je niet van je woning afkomt. Het bod wat je krijgt is vrijblijvend en je kan zelf kiezen of je hiermee akkoord gaat of niet.

 

Je huis verkopen? De Bloois Vastgoed biedt dé oplossing!

Reacties zijn gesloten.